Книги » Новинки » Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк
Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк
Fb2

Книга Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк Наталія Діптан скачать fb2

Назва: Електронна книга Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк
ISBN: 978-617-09-1778-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк fb2

Короткий зміст книги Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк - Наталія Діптан

Робочий зошит призначений для учнів 3 класів загальноосвітніх навчальних закладів та відповідає програмі (з урахуванням змін, затверджених Наказом МОН України від 05.08.2016 № 948) та підручнику О. В. Гнатюк.
Завдання зошита є різноманітними за змістом і формою. У робочому зошиті є передбачені програмою практичні завдання, практичні роботи, завдання з використанням таблиць, схем, малюнків. Завдання посібника сприяють розвитку розумових здібностей учнів, пізнавальної активності та самостійності, здатності до творчості, виробленню дослідницьких вмінь у процесі розв’язання задач практичного спрямування.
Завдання зошита спонукають учнів до творчої діяльності, пошукової роботи, потребують залучення особистого досвіду, використання та осмислення набутих знань.
Зошит є необхідним доповненням підручника і складає цілісний навчальний комплект для забезпечення вивчення курсу.
Для вчителів пропонується безкоштовний електронний додаток «Методичні рекомендації». На сторінці ви можете завантажити книгу Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк належить до жанру ОБЖ. Електронна книга автора Наталія Діптан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Основи здоров’я. 3 клас. Робочий зошит до підручника О. В. Гнатюк - Наталія Діптан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
5 вересня 2024 06:33
Робочий зошит "Основи здоров’я" для 3 класу, під авторством О. В. Гнатюк та Наталії Діптан, є чудовим доповненням до навчання дітей про здоровий спосіб життя. Яскраві ілюстрації та цікаві завдання сприяють розвитку в учнів практичних навичок і розуміння важливості власного здоров’я. Впевнено рекомендую його для використання в школі!
Правовласникам