Книги » Новинки » Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки
Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки
Fb2

Книга Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки Вікторія Лиженко скачать fb2

Назва: Електронна книга Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки
ISBN: 978-617-09-3342-3
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки fb2

Короткий зміст книги Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки - Вікторія Лиженко

Навчальний посібник укладено відповідно до чинної програми (з урахуванням змін, затверджених Наказом МОН України від 05.08.2016 № 948) з літературного читання для початкових класів загально-освітніх навчальних закладів.
Збірник завдань призначений для організації самостійної роботи учнів на уроках, мета якої — виявити динаміку рівнів навчальних досягнень школярів. Кожна самостійна робота розрахована на 7–10 хвилин. Учитель оцінює правильність виконання завдань у балах. Учень здійснює самооцінку й домальовує герою, зображеному біля графи для оцінок, відповідний вираз «обличчя». На сторінці ви можете завантажити книгу Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки належить до жанру Література. Електронна книга автора Вікторія Лиженко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Літературне читання. 3, 4 класи. Відривні картки - Вікторія Лиженко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
5 вересня 2024 07:44
Книга "Літературне читання. 3, 4 класи" від Вікторії Лиженко - це чудовий ресурс для молодих читачів, який зацікавлює дітей різноманітними творами та інтерактивними завданнями. Відривні картки роблять навчання більш захопливим і дозволяють легко закріпити матеріал. Рекомендую всім вчителям і батькам!
Правовласникам