Книги » Новинки » Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт
Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт
Fb2

Книга Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт Оксана Ходаковська скачать fb2

Назва: Електронна книга Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт
ISBN: 978-617-09-4048-3
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт fb2

Короткий зміст книги Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт - Оксана Ходаковська

Робочий зошит, укладений до підручника А. М. Несвіт «Англійська мова. 8 клас», відповідає чинній програмі з іноземних мов для 8 класу закладів загальної середньої освіти з урахуванням останніх змін. Різноманітні завдання ґрунтуються на комунікативному підході й призначені для більш детального опрацювання учнями навчального матеріалу на уроках і вдома. Виконання інтерактивних вправ, посилання на які пропонуються в зошиті, сприятиме підвищенню інтересу школярів до вивчення англійської мови. У мовному портфоліо для самоконтролю навчальних досягнень втілені новітні світові тенденції мовної освіти.
Інтерактивні завдання й портфоліо розміщені на сайті interactive.ranok.com.ua.
Для учнів закладів загальної середньої освіти, учителів англійської мови. На сторінці ви можете завантажити книгу Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт належить до жанру Англійська. Електронна книга автора Оксана Ходаковська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Англійська мова. 8 клас. Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт - Оксана Ходаковська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
5 вересня 2024 08:11
Робочий зошит до підручника А. М. Несвіт від Оксани Ходаковської є відмінним доповненням для учнів 8 класу, адже він пропонує цікаві завдання, що допомагають глибше засвоїти матеріал. Зошит сприяє розвитку мовленнєвих навичок та критичного мислення, роблячи навчання англійської мови більш ефективним та захоплюючим. Я рекомендую його всім, хто прагне покращити свої знання!
Правовласникам