Книги » Новинки » Похвала політиці
Похвала політиці
Fb2

Книга Похвала політиці Ален Бадью скачать fb2

Назва: Електронна книга Похвала політиці
ISBN: 978-617-7192-99-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: Éloge de la politique
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Похвала політиці fb2

Короткий зміст книги Похвала політиці - Ален Бадью

Що таке політика? Що таке емансипація? Якої долі зазнають революції в історії? На що здатні народні рухи та колективні практики? Чи є сенс сьогодні говорити про лівих і правих? Як протистояти авторитарній владі, хай навіть вона перебирається в «ліберальні» та «демократичні» шати?.. На ці та багато інших запитань дає відповідь відомий філософ у жвавих бесідах і часто загострено полемічних діалогах.
Видання також споряджене кількома лекціями на тему минулої та сучасної ситуації в філософії та політиці, їхньої обопільної взаємодії.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Похвала політиці в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Похвала політиці належить до жанру Політологія. Політичні мемуари. Електронна книга автора Ален Бадью повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Похвала політиці - Ален Бадью
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
5 вересня 2024 13:55
"Похвала політиці" Алена Бадью вражає глибоким аналізом сучасних політичних явищ та їх філософських коренів. Автор майстерно виводить на поверхню основні проблеми сучасності, закликаючи до нових форм політичної активності та мислення. Ця книга стане справжнім відкриттям для тих, хто прагне зрозуміти складні взаємозв'язки між філософією і політикою.
Правовласникам