Книги » Новинки » Чорт зна що. Запропаща душа
Чорт зна що. Запропаща душа
Fb2

Книга Чорт зна що. Запропаща душа скачать fb2

Назва: Електронна книга Чорт зна що. Запропаща душа
ISBN: 978-966-03-8872-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 494
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Чорт зна що. Запропаща душа fb2

Короткий зміст книги Чорт зна що. Запропаща душа -

Книга «Чорт зна що. Запропаща душа» — унікальна антологія, присвячена найпопулярнішому персонажеві української мітології — чортові. Тут представлені найцікавіші твори нашої літератури, де діє ця лиха, хитра, підступна, а деколи кумедна, добродушна і навіть добра істота, яка інколи ще й здатна на шляхетні вчинки і палке кохання.
Багато матеріалов упорядник розшукав у рідкісних виданнях, невідомих і недосяжних для широких кіл читачів, на яких тепер чекають несподівані і захоплюючі відкриття.
До книжки увійшли твори Іоаникія Галятовського, Левка Боровиковського, Олекси Стороженка, Пантелеймона Куліша, Ганни Барвінок, Юрія Винничука та багатьох інших. Чимало з них перекладено зі староукраїнської, російської, польської та латинської мов. На сторінці ви можете завантажити книгу Чорт зна що. Запропаща душа в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чорт зна що. Запропаща душа належить до жанру Фольклор. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чорт зна що. Запропаща душа -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
5 вересня 2024 16:33
"Чорт зна що. Запропаща душа" вражає глибоким психологічним аналізом та майстерним зображенням внутрішніх конфліктів героїв. Автор вправно поєднує елементи містики та реальності, змушуючи читача задуматися над сенсом життя і вибору. Ця книга залишає відчуття незавершеності та спонукає до роздумів, що робить її справжньою знахідкою для любителів літератури.
Правовласникам