Книги » Новинки » Вогненні стовпи
Вогненні стовпи
Fb2

Книга Вогненні стовпи Роман Іваничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Вогненні стовпи
ISBN: 978-966-03-8742-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 506
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Вогненні стовпи fb2

Короткий зміст книги Вогненні стовпи - Роман Іваничук

Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письменник, лауреат багатьох літературних премій, серед яких Національна премія України ім. Т. Шевченка. У його творчому доробку близько двадцяти історичних романів, якими письменник заповнював білі плями в нашій історії.
Писати історичні романи — це складна справа. Бо Історія — дама примхлива, вона не завжди є такою, якою її хочуть бачити. Писати романи про історію України — справа дуже складна, бо наша історія — це роки й століття, коли ми, українці, не знали, що таке правдива інформація про рідну державу. А що ж тоді казати про людину, яка розповідала читачеві про найскладнішу і найсуперечливішу сторінку минулого країни? Мабуть, це не просто смілива людина, це людина, яка розуміла, у чому є святий обов’язок письменника перед його читачами — сказати правду.
Роман «Вогненні стовпи» — це перший в Україні художній твір про історію Української повстанської армії (УПА). Історію боротьби і трагедії народу, відданості рідної землі і зради, честі і безчестя, історію, яка є такою, якою вона є... На сторінці ви можете завантажити книгу Вогненні стовпи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вогненні стовпи належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Роман Іваничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вогненні стовпи - Роман Іваничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
5 вересня 2024 18:00
"Вогненні стовпи" Романа Іваничука — це потужний роман, що майстерно поєднує історію, філософію та емоційність. Автор вражає глибиною дослідження людських доль на тлі історичних подій, змушуючи читача замислитися над вічними питаннями життя і віри. Це захоплююче та зворушливе читання, яке залишає слід у серці.
Правовласникам