Книги » Новинки » Кінець неволі
Кінець неволі
Fb2

Книга Кінець неволі Джозеф Конрад скачать fb2

Назва: Електронна книга Кінець неволі
ISBN: 978-966-03-8791-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 188
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Кінець неволі fb2

Короткий зміст книги Кінець неволі - Джозеф Конрад

Джозеф Конрад (справжнє ім’я — Юзеф Теодор Конрад Коженьовський) — класик англійської літератури польського походження. В юності був моряком і життя його було сповнене пригод. Пізніше присвятив себе літературній праці.
Провідний мотив Конрадової прози — самовизначення осо­бис­тості у духовному, моральному сенсі. «Кожний крок — учинок, за який неминуче доводиться відповідати, й марні сльози, скрегіт зубовний і жалкування слабкого, який мучиться, охоплений страхом, коли опиниться перед наслідками своїх власних дій».
Повість «Кінець неволі» (1902) належить до так званого «епосу капітанів». Старий капітан Уоллей раптом усвідомлює, що його кращі часи минули, світ навколо змінився, але не­змінними є його батьківський обов’язок і професійна честь. На сторінці ви можете завантажити книгу Кінець неволі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кінець неволі належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Джозеф Конрад повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кінець неволі - Джозеф Конрад
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
5 вересня 2024 21:44
"Кінець неволі" Джозефа Конрада – це глибокий і проникливий твір, що вражає своєю психологічною глибиною та філософським змістом. Конрад майстерно досліджує теми свободи, ідентичності та моральних виборів, ставлячи героїв перед складними дилемами. Книга залишає після себе відчуття роздумів про людську природу і цінності, які ми обираємо.
Правовласникам