Книги » Новинки » Олмейрова примха
Олмейрова примха
Fb2

Книга Олмейрова примха Джозеф Конрад скачать fb2

Назва: Електронна книга Олмейрова примха
ISBN: 978-966-03-8773-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 223
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Олмейрова примха fb2

Короткий зміст книги Олмейрова примха - Джозеф Конрад

Джозеф Конрад (справжнє ім'я — Юзеф Теодор Конрад Коженьовський; 1857, Бердичів —1924, Англія) — відомий письменник, поляк за походженням, автор захопливих романів про морські пригоди, класик англійської літератури. Він пройшов шлях від юнги до капітана торговельного флоту, добре знав життя й побут моряків і створив правдиві книжки, які ставлять поряд з «Трудівниками моря» Віктора Гюго та «Островом скарбів» Стівенсона.
«Олмейрова примха» (1895) — перший роман Конрада, схвально прийнятий літературними критиками. У ньому автор з глибоким психологізмом змалював особисту трагедію людини, яка зневірилася у житті, у своїх найближ­чих людях, втратила будь-які ілюзії і врешті-решт загинула. На сторінці ви можете завантажити книгу Олмейрова примха в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Олмейрова примха належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Джозеф Конрад повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Олмейрова примха - Джозеф Конрад
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
5 вересня 2024 22:00
"Олмейрова примха" Джозефа Конрада - це глибока і прониклива novella, що досліджує теми колоніалізму, людської природи та моральних дилем. Стиль автора вражає своєю поетичністю, а характери персонажів змушують замислитись про складність їхніх вчинків. Ця книга залишає після себе потужне враження і спонукає до роздумів.
Правовласникам