Книги » Новинки » Вельможний клієнт
Вельможний клієнт
Fb2

Книга Вельможний клієнт Артур Конан Дойл скачать fb2

Назва: Електронна книга Вельможний клієнт
ISBN: 978-966-03-8642-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 185
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Вельможний клієнт fb2

Короткий зміст книги Вельможний клієнт - Артур Конан Дойл

«Вельможний клієнт» (1927) — оповідання англійського письменника Артура Конан Дойла (1859—1930) про знаменитого детектива Шерлока Голмса.
До Голмса звернувся сер Джеймс Демері як посередник від невідомого «вельможного клієнта» з проханням зруйнувати майбутній шлюб юної аристократки Віолетти де Мервіль та одного з найнебезпечніших злочинців Європи, барона Адальберта Ґрюнера.
Голмс передав Демері викрадений ним у Ґрюнера щоденник, в результаті чого весілля барона та Віолетти було скасоване. А загадковий «вельможний клієнт», в якому вгадується постать самого короля Великої Британії, допоміг Шерлоку Голмсу повністю уникнути покарання за крадіжку зі зломом у будинку Ґрюнера. На сторінці ви можете завантажити книгу Вельможний клієнт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вельможний клієнт належить до жанру Британський детектив. Електронна книга автора Артур Конан Дойл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вельможний клієнт - Артур Конан Дойл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
6 вересня 2024 02:00
"Вельможний клієнт" Артура Конан Дойла — це захоплююча детективна історія, в якій блискуче поєднуються інтрига та психологічні нюанси персонажів. Чарівна динаміка між Шерлоком Холмсом та доктором Ватсоном додає особливого шарму, роблячи сюжет ще більш вражаючим. Ця повість залишає незабутнє враження завдяки своєму непередбачуваному фіналу та майстерному стилю автора.
Правовласникам