Книги » Новинки » Долина страху
Долина страху
Fb2

Книга Долина страху Артур Конан Дойл скачать fb2

Назва: Електронна книга Долина страху
ISBN: 978-966-03-8187-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Долина страху fb2

Короткий зміст книги Долина страху - Артур Конан Дойл

«Долина страху» — детективна повість відомого англійського письменника Артура Конан Дойла (1859—1930), яка вийшла друком 1915 року. Шерлок Голмс отримує зашифрованого листа, в якому йдеться про підготовку нападу на містера Дугласа. Але вже за п’ять хвилин по тому у будинку на Бейкер-стрит з’являється інспектор Скотленд-Ярду з повідомленням, що містера Дугласа вбито у власному маєтку. Справа здається Голмсу цікавою, і він береться за її розслідування. Після обстеження місця злочину й опитування свідків він доходить висновку, що вбито зовсім не містера Дугласа, а того, хто хотів його вбити...
Також до видання увійшла повість А. К. Дойла «Вельможний клієнт». На сторінці ви можете завантажити книгу Долина страху в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Долина страху належить до жанру Британський детектив. Електронна книга автора Артур Конан Дойл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Долина страху - Артур Конан Дойл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
12 вересня 2024 02:55
"Долина страху" Артура Конан Дойла — це захоплюючий детективний роман, який вражає не лише заплутаним сюжетом, а й майстерно вибудованими персонажами. Автор вміло поєднує елементи загадки та соціальної драми, що робить історію ще більш інтригуючою. Читання цієї книги — справжнє задоволення для любителів класичного детективу.
Правовласникам