Книги » Новинки » Казки для дорослих
Казки для дорослих
Fb2

Книга Казки для дорослих Оксана Калина скачать fb2

Назва: Електронна книга Казки для дорослих
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 183
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Казки для дорослих fb2

Короткий зміст книги Казки для дорослих - Оксана Калина

Є такий напрямок у психології — казкотерапія. І ми потерапевтимо, не зазіхаючи на звання гуру психологічних наук. Той випадок, коли «самолікування» точно буде корисним.
У цих казках хтось пізнає себе, сусіда, свата, брата, коханку, чоловіка, начальника і т. д. Хтось посміється. Інший — побачить вихід із кризової ситуації.
Казка, кажуть, не брехня, а прозорий натяк. На те, що коли трапилося в житті «казкове свинство», треба правильно вибрати засоби реагування. Вибір справа не проста. Пам’ятаєте? Наліво підеш — голова з плеч, направо підеш — багатство здибаєш, прямо підеш — любов знайдеш. Може й навпаки, бо не знаєш, де втратиш, а де знайдеш. Якщо стоятимеш на місці, може й нічого не трапиться. Але й життя повз промчить, зі швидкістю потяга «Інтерсіті».
Тож будемо любити, помилятися, вставати, падати, жити — бо ми того варті! На сторінці ви можете завантажити книгу Казки для дорослих в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казки для дорослих належить до жанру Казки. Електронна книга автора Оксана Калина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казки для дорослих - Оксана Калина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
6 вересня 2024 06:11
Книга "Казки для дорослих" Оксани Калини вражає своєю глибиною та оригінальністю. Авторка майстерно переплітає елементи фентезі з актуальними соціальними темами, створюючи світи, що змушують замислитися. Це читання, яке залишає по собі відчуття магії і водночас реальності.
Правовласникам