Книги » Новинки » Казки добрих сусідів. Караванбаші
Казки добрих сусідів. Караванбаші
Fb2

Книга Казки добрих сусідів. Караванбаші скачать fb2

Назва: Електронна книга Казки добрих сусідів. Караванбаші
ISBN: 978-966-03-8257-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 75
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Казки добрих сусідів. Караванбаші fb2

Короткий зміст книги Казки добрих сусідів. Караванбаші -

Про те, як Ак-Памик знайшла сімох своїх братів, та про сина Бахаветдіна-верблюда, про Яртигулака, який був зростом у половину вуха, та про хороброго сироту йдеться у книжці «Караванбаші», куди увійшли найпопулярніші туркменські народні казки («Кривий ворон», «Сирота», «Сорок небилиць» та ін.).
Більшість казок українською друкується вперше. Книжка розрахована на широке коло юних читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Казки добрих сусідів. Караванбаші в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казки добрих сусідів. Караванбаші належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казки добрих сусідів. Караванбаші -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
6 вересня 2024 09:22
"Казки добрих сусідів" - це чарівна збірка, яка переносить читача у світ доброти, мудрості та взаємопідтримки. Кожна історія наповнена теплом і натхненням, нагадуючи про важливість дружніх стосунків у суспільстві. Ця книга стане справжнім скарбом для тих, хто цінує малу, але важливу красу повсякденного життя.
Правовласникам