Книги » Новинки » Казки добрих сусідів. Птаха щастя
Казки добрих сусідів. Птаха щастя
Fb2

Книга Казки добрих сусідів. Птаха щастя скачать fb2

Назва: Електронна книга Казки добрих сусідів. Птаха щастя
ISBN: 978-966-03-8273-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 75
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Казки добрих сусідів. Птаха щастя fb2

Короткий зміст книги Казки добрих сусідів. Птаха щастя -

Про батира Борана та мудру дівчину, про золотий ніж та про щастя Кадира, про джигіта й багача та про Ермагамбета, про пораду голубів та про те, як барани вовків налякали, йдеться у книжці «Птаха щастя», куди увійшли найпопулярніші казахські народні казки («Караглиш», «Жезтирнакі, Пері і Мамай», «Бай і пастух» та ін.).
Більшість казок українською друкується вперше. Книжка розрахована на широке коло юних читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Казки добрих сусідів. Птаха щастя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казки добрих сусідів. Птаха щастя належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казки добрих сусідів. Птаха щастя -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
6 вересня 2024 09:44
"Казки добрих сусідів. Птаха щастя" - це чарівна книга, яка наповнена мудрістю та теплом. Автор майстерно переплітає фантазію з повчальними моментами, що робить її надзвичайно цікавою для читання як дітям, так і дорослим. Ця казка залишає після себе світлі емоції та надихає на добрі вчинки.
Правовласникам