Книги » Новинки » Безодня Маракота
Безодня Маракота
Fb2

Книга Безодня Маракота Артур Конан Дойл скачать fb2

Назва: Електронна книга Безодня Маракота
ISBN: 978-966-03-8446-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 282
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Безодня Маракота fb2

Короткий зміст книги Безодня Маракота - Артур Конан Дойл

«Безодня Маракота» (1927—1929) — науково-фантастичний роман відомого англійського письменника Артура Конан Дойла (1859—1930). Трійця мандрівників — професор Маракот, біолог Гідлі та механік Скенлен — на батисфері занурюються у найглибшу западину Атлантичного океану. Аж раптом велетенське чудовисько своїми жахливими клешнями перетинає трос, який сполучає батисферу із судном на поверхні океану. Опинившись на дні западини, дослідники виявляють там атлантів — нащадків тих, хто вижив після катастрофи і з допомогою дивних наукових технологій навчився жити під водою...
Також до видання увійшли повісті А. Конан Дойла «Бразильський кіт», «Гра з вогнем», «Чоловік з Архангельська» та інші. На сторінці ви можете завантажити книгу Безодня Маракота в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Безодня Маракота належить до жанру Пригоди. Електронна книга автора Артур Конан Дойл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Безодня Маракота - Артур Конан Дойл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
6 вересня 2024 10:44
"Безодня Маракота" Артура Конан Дойла – це захоплююча подорож у світ пригод і таємниць, де наукові відкриття переплітаються з фантастикою. Автор майстерно поєднує елементи детективу і фантастики, створюючи незабутній сюжет, який тримає в напрузі до самого кінця. Ця книга залишає після себе відчуття загадки і спонукає задуматися про безмежність людських можливостей.
Правовласникам