Книги » Новинки » Географiчнi вiдкриття
Географiчнi вiдкриття
Fb2

Книга Географiчнi вiдкриття скачать fb2

Назва: Електронна книга Географiчнi вiдкриття
ISBN: 978-966-03-6294-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 318
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Географiчнi вiдкриття fb2

Короткий зміст книги Географiчнi вiдкриття -

Історія людства тісно пов’язана з історією географічних відкриттів: завдяки пошуку шляхів до нових земель починали спілкуватися народи, розширювалися межі заселеного світу — ойкумени. Для давніх шумерів, греків, єгиптян таке спілкування означало розвиток культури, збагачення скарбниці знань про світ. А чи можна переоцінити значення епохи Великих Географічних відкриттів (кінець XV — початок XVII століть), після якої європейська цивілізація поширилася на нові материки!
Розповіді про подорожі мандрівників іноді нагадують пригодницький роман, іноді — детектив, а подеколи перед читачами постають справжні трагедії... Бо за кожним пройденим кілометром, за кожною стертою білою плямою — життя людей, які присвятили своє життя одній меті: дізнатися, що там, за обрієм. У цій книзі ви зустрінетесь із видатними мандрівниками, чиї імена золотими літерами вписані в історію людства: Христофор Колумб, Фернан Маґеллан, Девід Лівінґстон...
Завдяки зусиллям тисяч і тисяч відважних дослідників на сучасній карті світу немає білих плям. Втім, люди, які вважають, що на нашій планеті вже не залишилося недосліджених куточків, помиляються. Відкриття тривають: на морському дні, у величезних лісах Бразилії, у печерах та на гірських вершинах... Отже, кожен з вас має шанс зробити своє географічне відкриття. На сторінці ви можете завантажити книгу Географiчнi вiдкриття в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Географiчнi вiдкриття належить до жанру Книги з історії для дітей. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Географiчнi вiдкриття -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам