Книги » Новинки » Манускрипт з минулого
Манускрипт з минулого
Fb2

Книга Манускрипт з минулого Петро Лущик скачать fb2

Назва: Електронна книга Манускрипт з минулого
ISBN: 978-966-03-8678-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 281
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Манускрипт з минулого fb2

Короткий зміст книги Манускрипт з минулого - Петро Лущик

Новий роман Петра Лущика «Манускрипт з минулого» — це своєрідний «спін-офф» (відгалуження) епопеї про коронування Данила Галицького.
В одному зі спальних районів Львова виявили тіло молодої успішної жінки, яка там не мешкала; наступного дня у далекому селі трагічно загинув чоловік, котрий робив у неї ремонт. Чи пов’язані між собою ці смерті і яке вони мають відношення до того далекого часу, коли княжий Львів уперше став польським?
Розв’язати цей ребус доручено досвідченому слідчому Орестові Гайовому. Разом зі стажером Веніаміном Соколовським та журналісткою Олесею Каштан він крок за кроком наближається до його розгадки. Та чи під силу їм це?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Манускрипт з минулого в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Манускрипт з минулого належить до жанру Історичний детектив. Електронна книга автора Петро Лущик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Манускрипт з минулого - Петро Лущик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
6 вересня 2024 12:55
"Манускрипт з минулого" Петра Лущика – це захоплююча подорож у часі, що поєднує історичні факти з елементами фантастики. Автор майстерно втілює атмосферу епохи, змушуючи читача задуматися над важливими питаннями минулого і сучасності. Книга залишає глибокий слід у пам'яті та спонукає до роздумів.
Правовласникам