Книги » Новинки » Щасливий принц
Щасливий принц
Fb2

Книга Щасливий принц Оскар Уайльд скачать fb2

Назва: Електронна книга Щасливий принц
ISBN: 978-966-03-8676-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: The Happy Prince and Other Tales
Кількість сторінок: 187
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Щасливий принц fb2

Короткий зміст книги Щасливий принц - Оскар Уайльд

Як представник естетизму, Вайлд пробував свої сили в різній літературній діяльності. Казки являють собою найбільш органічне втілення естетичних ідей письменника.
«Молодий король», «Рибак і його душа», «Себелюбний велетень», «Хлопчик-зірка» нагадують біблійні притчі. Роздумами про співвідношення добра, користі й краси проникнуті майже всі твори Вайлда. Автор, ґрунтуючись на гуманістичному розумінні людської природи, пропонує своє рішення моральних проблем, таких як питання життя й смерті, добра й зла.
Фінали казок зазвичай песимістичні. Попри це, разом із висміюванням вад несправедливого світу, казки Вайлда містять пристрасну проповідь добра, співчуття і краси. На сторінці ви можете завантажити книгу Щасливий принц в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Щасливий принц належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Оскар Уайльд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Щасливий принц - Оскар Уайльд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
6 вересня 2024 13:11
"Щасливий принц" Оскара Уайльда — це зворушлива і пронизлива казка, яка нагадує про важливість співчуття та безкорисливої любові. Мовою поезії автор майстерно передає трагедію краси, смуток і самопожертву, вказуючи на те, як часто ми забуваємо про тих, хто потребує нашої допомоги. Ця історія залишає глибокий слід у душі, змушуючи переосмислити цінності людського життя.
Правовласникам