Книги » Новинки » Тричі не вмирати. Спадок
Тричі не вмирати. Спадок
Fb2

Книга Тричі не вмирати. Спадок Олег Говда скачать fb2

Назва: Електронна книга Тричі не вмирати. Спадок
ISBN: 978-966-03-8444-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 316
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Тричі не вмирати. Спадок fb2

Короткий зміст книги Тричі не вмирати. Спадок - Олег Говда

Не ждав і не гадав Тарас, що стане відьмаком-характерником. А разом з отриманою силою звалиться на нього ціла гора клопотів. Бо опиниться козак не поміж двох вогнів, а в самісінькому вирі. Єзуїти Лойоли, бусурмани, таємна служба Івана Грозного… ба навіть сам Сатана — усі хочуть отримати від Тараса якусь чудодійну реліквію. А він ні сном ні духом… Може, батько знає. Але той уже півроку як загинув чи пропав безвісти. От і роби, що хочеш. Вірніше — що можеш. Аби вислизнути з пастки, залишитися живим і таємницю розгадати.
Про все це та ще багато іншого читачі дізнаються з першої книжки циклу «Тричі не вмирати» «Спадок». На сторінці ви можете завантажити книгу Тричі не вмирати. Спадок в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тричі не вмирати. Спадок належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Олег Говда повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тричі не вмирати. Спадок - Олег Говда
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
6 вересня 2024 13:44
Книга "Тричі не вмирати. Спадок" Олега Говди вражає своєю глибокою емоційною складовою та захоплюючим сюжетом. Автор вміло поєднує елементи драми і детективу, що робить читання неймовірно цікавим і напруженим. Рекомендую всім, хто любить інтригуючі історії з несподіваними поворотами!
Правовласникам