Книги » Новинки » Піднятися після падіння
Піднятися після падіння
Fb2

Книга Піднятися після падіння скачать fb2

Назва: Електронна книга Піднятися після падіння
ISBN: 978-966-03-8441-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 348
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Піднятися після падіння fb2

Короткий зміст книги Піднятися після падіння -

Що змушує покинути затишне життя і, незважаючи на смертельний ризик, за покликом серця боротися за те, що любиш, коли замість мирних буднів приходить війна? Що відбувається з людиною, яка потрапила під коток репресивної машини, що прагне знищити, розтоптати, перетворити на порох усе, що їй дороге?
Ця книга — сувора правда про норови, що царюють у сучасній Російській Федерації, країні, що перетворена в ГУЛАГ, про перебування в полоні, коли минуле зруйноване вщент, а майбутнє завідомо знищено. Як, залишившись сам на сам із безжальним ворогом, знайти в собі сили продовжувати боротьбу? Піднятися після падіння можна, лише розірвавши ланцюги, що скували душу. Чи досить сил у людини, яку позбавили надії? Це історія про те, як на зміну безвиході приходить віра, як юнак перетворюється на чоловіка і кидає виклик своїм тюремникам. На сторінці ви можете завантажити книгу Піднятися після падіння в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Піднятися після падіння належить до жанру Борці за свободу. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Піднятися після падіння -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
6 вересня 2024 14:00
"Піднятися після падіння" - це надзвичайно надихаюча книга, яка вчить нас знаходити сили та мотивацію в найскладніших ситуаціях. Автор майстерно поєднує особистісні історії з практичними порадами, що робить її корисною для всіх, хто шукає шлях до відновлення. Читання цієї книги залишає відчуття надії та впевненості у власних силах.
Правовласникам