Книги » Новинки » Граф Монте-Крісто. Том III
Граф Монте-Крісто. Том III
Fb2

Книга Граф Монте-Крісто. Том III Олександр Дюма скачать fb2

Назва: Електронна книга Граф Монте-Крісто. Том III
ISBN: 978-966-10-5946-6
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 464
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Граф Монте-Крісто. Том III fb2

Короткий зміст книги Граф Монте-Крісто. Том III - Олександр Дюма

«Граф Монте-Крісто» Александра Дюма — один із улюблених романів багатьох поколінь читачів. Це розповідь про несправедливо засудженого й ув’язненого в замку Іф юнака Едмона Дантеса. Зумівши утекти з в’язниці й відшукавши скарб, він прагне справедливості та відплати... Що чекає на його кривдників? Чи принесе ця помста задоволення самому Дантесові? До уваги читачів третій том цього захоплюючого роману.
Поділ на розділи та томи здійснено на основі прижиттєвого видання твору, такого ж принципу дотримуються і європейські видавці. На сторінці ви можете завантажити книгу Граф Монте-Крісто. Том III в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Граф Монте-Крісто. Том III належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Олександр Дюма повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Граф Монте-Крісто. Том III - Олександр Дюма
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
6 вересня 2024 17:11
"Граф Монте-Крісто" Олександра Дюма – це захоплююча історія про помсту та справедливість, яка вражає глибиною емоцій і складністю персонажів. У третьому томі інтриги досягають апогею, а читач відчуває, як кожен крок героя веде до неминучого розв'язання. Ця класика літератури залишає незабутнє враження та спонукає до роздумів про моральні вибори.
Правовласникам