Книги » Новинки » Три мушкетери
Три мушкетери
Fb2

Книга Три мушкетери Олександр Дюма скачать fb2

Назва: Електронна книга Три мушкетери
ISBN: 978-966-03-9745-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 512
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Три мушкетери fb2

Короткий зміст книги Три мушкетери - Олександр Дюма

Найвідоміший роман Александра Дюма-батька «Три мушкетери» набув неймовірної популярності у багатьох поколінь читачів, а його герої і сьогодні хвилюють нас своїми хоробрими сердцями і благо­родними вчинками.
Легендарна четвірка сміливців — палкий гасконець д’Артаньян, гордий і витончений Атос, хитромудрий красень Араміс і простодуш­ний добряк Портос — потрапляють у вир незчисленних інтриг при дворі французького короля Людовіка ХІІІ, де на кожному кроці на них чекає небезпека. Та хоч які перешкоди і несподіванки не з’являлися би на їхньому шляху, вони неодмінно ставали переможцями, бо всюди і завжди залишалися вірними девізу — «Один за всіх і всі за одного!» На сторінці ви можете завантажити книгу Три мушкетери в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Три мушкетери належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Олександр Дюма повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Три мушкетери - Олександр Дюма
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
26 серпня 2024 08:22
"Три мушкетери" Олександра Дюма — це захоплюючий роман, який поєднує в собі пригоди, дружбу та зраду. Яскраві персонажі, зокрема Д'артаньян і його мушкетери, зворушують своїм відвагою та вірністю. Книга надає можливість поринути у світ епохи, сповненої інтриг та захоплюючих подій.
Правовласникам