Книги » Новинки » Clavus Domini
Clavus Domini
Fb2

Книга Clavus Domini Сергій Батурин скачать fb2

Назва: Електронна книга Clavus Domini
ISBN: 978-617-09-5125-0
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Clavus Domini fb2

Короткий зміст книги Clavus Domini - Сергій Батурин

Відомий український письменник Сергій Батурин у своєму новому романі долучається до когорти тих, хто й досі шукає відповідей на прадавнє питання: ким був той «розбійник Варавва», що його згадують усі четверо євангелістів? Чи насправді він був знайомий з Ісусом, і чому єрусалимський натовп наполягав на його помилуванні, а римському префекту Понтію Пилату довелося «вмивати руки»?
Історичних свідоцтв бракує. І не виключено, що все відбувалося саме так, як про це розповідає автор книжки. А ще перед читачем розгортається яскрава і по-справжньому переконлива панорама Римського світу й варварської Європи на початку першого тисячоліття нової ери. На сторінці ви можете завантажити книгу Clavus Domini в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Clavus Domini належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Сергій Батурин повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Clavus Domini - Сергій Батурин
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
6 вересня 2024 18:44
"Clavus Domini" Сергія Батурина – це захоплюючий твір, що поєднує елементи історії та фантастики, спонукаючи до глибоких роздумів про віру та людську природу. Автор майстерно виплітає сюжет, повний несподіваних поворотів, що тримає читача в напруженні до останньої сторінки. Рекомендую всім, хто цінує якісну літературу з глибоким змістом.
Правовласникам