Книги » Новинки » Deutsch: Прописи. 2 клас
Deutsch: Прописи. 2 клас
Fb2

Книга Deutsch: Прописи. 2 клас Інна Лазарева скачать fb2

Назва: Електронна книга Deutsch: Прописи. 2 клас
ISBN: 978-611-540-225-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2010
Формат: Електронна

Скачать Deutsch: Прописи. 2 клас fb2

Короткий зміст книги Deutsch: Прописи. 2 клас - Інна Лазарева

Прописи з німецької мови складені до підручника Н. П. Басай і призначені для першого року навчання німецької мови у загальноосвітніх навчальних закладах.
Крім завдань на написання друкованих і прописних літер, буквосполучень, слів подано контурні малюнки, робота з якими сприяє розвитку дрібної моторики руки. Після основної частини подано буквосполучення та слова, які містять ці буквосполучення.
Прописи призначені для використання учнями не тільки на уроках, але й для самостійної роботи. На сторінці ви можете завантажити книгу Deutsch: Прописи. 2 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Deutsch: Прописи. 2 клас належить до жанру Німецька. Електронна книга автора Інна Лазарева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Deutsch: Прописи. 2 клас - Інна Лазарева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
7 вересня 2024 03:55
Книга "Deutsch: Прописи. 2 клас" Інни Лазаревої є чудовим посібником для дітей, які починають вивчати німецьку мову. Яскраві ілюстрації та цікаві завдання роблять процес навчання захоплюючим і легким. Рекомендую для використання вдома та в школі!
Правовласникам