Книги » Новинки » Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків
Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків Лариса Шалімова скачать fb2

Назва: Електронна книга Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків
ISBN: 978-617-09-1853-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків - Лариса Шалімова

Методичний посібник містить розробки уроків з основ здоров’я для 3 класу, що спираються на підручник «Основи здоров’я. 3 клас» (авт. І. Д. Бех та ін.) і відповідну нову програму.
У посібнику для зручності користування наведена таблиця орієнтовного тематичного планування, а в докладних конспектах обов’язково є посилання на сторінки підручника для опрацювання під час уроку.
Матеріал, представлений у книзі, досить різноманітний, викладений послідовно, з урахуванням вікових особливостей учнів 3 класу.
Посібник призначений для організації навчальної діяльності у початковій школі. На сторінці ви можете завантажити книгу Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків належить до жанру ОБЖ. Електронна книга автора Лариса Шалімова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків - Лариса Шалімова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
7 вересня 2024 06:55
Книга "Основи здоров’я. 3 клас. Розробки уроків" Лариси Шалімової є чудовим ресурсом для вчителів, які прагнуть ефективно навчати учнів основам здорового способу життя. Яскраві ілюстрації та структуровані матеріали роблять уроки цікавими та зрозумілими для дітей. Цей посібник допомагає формувати у молодших школярів відповідальність за своє здоров'я та сприяє розвитку корисних звичок.
Правовласникам