Книги » Новинки » Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка
Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка
Fb2

Книга Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка В. Грецьких скачать fb2

Назва: Електронна книга Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка
ISBN: 978-617-09-1933-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка fb2

Короткий зміст книги Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка - В. Грецьких

Посібник розроблено відповідно до нової (2011 р.) програми з основ здоров’я та її викладання у 3 класі шкіл із української мовою навчання та новим підручником О. В. Гнатюк «Основи здоров’я». Автор дібрав багатий дидактичний матеріал, який дозволить зробити уроки цікавими та змістовними. Гнучка структура уроків дозволяє органічно поєднати навчально-пізнавальну та оздоровчорухову діяльність дітей, а також різноманітні види співпраці учнів та учителя. Разом із підручником О. В. Гнатюк «Основи здоров’я» для 3 класу (К.: «Генеза», 2013), робочим зошитом «Основи здоров’я» (автори Н. В. Діптан, О. Ю. Чекіна — Х.: Ранок, 2014) посібник складає повний навчально-методичний комплект.
Урізноманітнити та збагатити уроки новим цікавим матеріалом учителю допоможуть демонстраційні матеріали, зібрані на електронному диску.
Призначений для вчителів початкових класів, студентів вищих навчальних педагогічних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора В. Грецьких повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Основи здоров'я. 3 клас. Розробки уроків до підручника О.В. Гнатюка - В. Грецьких
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам