Книги » Новинки » Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко
Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко
Fb2

Книга Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко Марина Володарська скачать fb2

Назва: Електронна книга Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко
ISBN: 978-617-09-1787-4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко fb2

Короткий зміст книги Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко - Марина Володарська

Зошит складений відповідно до чинної програми з читання для 3 класу та до нового підручника В. О. Науменко «Літературне читання» (К.: Освіта, 2013) для 3 класу загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання.
Посібник містить завдання для вдосконалення навичок читання, розвитку мовлення та збагачення словника учня. Різноманітні види робіт із текстом спрямовані на формування в учнів уміння висловлювати думки в усній і письмовій формі. Після кожної теми подано матеріал для перевірки знань учнів. Посібник може бути використаний під час уроку та при виконанні домашніх завдань.
Додаток до зошита «Помічник юного читача» містить гру «Літературні пазли», короткий словник літературознавчих термінів та пояснення до завдань зошита. Кольорова вкладка призначена для використання у грі «Літературні пазли». На сторінці ви можете завантажити книгу Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко належить до жанру Література. Електронна книга автора Марина Володарська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Читайко. 3 клас. Робочий зошит з літературного читання. До підручника В.О.Науменко - Марина Володарська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
7 вересня 2024 07:55
Робочий зошит "Читайко" для 3 класу є відмінним доповненням до підручника В.О. Науменка, адже він сприяє розвитку навичок читання та розуміння тексту у дітей. Яскраві ілюстрації та цікаві завдання роблять процес навчання захоплюючим та інтерактивним. Рекомендую для використання на уроках літературного читання!
Правовласникам