Книги » Новинки » Читайко. Зошит з читання. 2 клас
Читайко. Зошит з читання. 2 клас
Fb2

Книга Читайко. Зошит з читання. 2 клас Н. Бацула скачать fb2

Автор: Н. Бацула
Назва: Електронна книга Читайко. Зошит з читання. 2 клас
ISBN: 978-617-09-0575-8
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Читайко. Зошит з читання. 2 клас fb2

Короткий зміст книги Читайко. Зошит з читання. 2 клас - Н. Бацула

Зошит складений відповідно до чинної програми з читання для 2 класу та до нового підручника В. О. Науменко «Літературне читання» (К.: Освіта, 2012) для 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання.
Посібник містить завдання для вдосконалення навичок читання, розвитку мовлення та збагачення словника учня. Різноманітні види робіт із текстом спрямовані на формування в учнів уміння висловлювати думки в усній і письмовій формі. Після кожної теми наведено матеріал для перевірки знань учнів.
Посібник може бути використаний під час уроку та при виконанні домашніх завдань.
Додаток до зошита «Помічник юного читача» містить літературне лото, картку самоконтролю техніки читання та щоденник читацьких вражень. Кольорова вкладка призначена для закріплення вивченного матеріалу в ігровій формі та ігри в лото. На сторінці ви можете завантажити книгу Читайко. Зошит з читання. 2 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Читайко. Зошит з читання. 2 клас належить до жанру Українська мова. Електронна книга автора Н. Бацула повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Читайко. Зошит з читання. 2 клас - Н. Бацула
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам