Книги » Новинки » Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас.
Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас.
Fb2

Книга Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас. Тамара Свір скачать fb2

Назва: Електронна книга Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас.
ISBN: 978-617-540-791-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас. fb2

Короткий зміст книги Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас. - Тамара Свір

Посібник допоможе вчителеві проводити уроки позакласного читання в 3 класі початкової школи. Він є універсальним методичним посібником, оскільки охоплює роботу не лише за текстами двох добірок хрестоматії «Веселий струмочок. 3 клас» (Х.: Вид-во «Ранок», 2011), а й за творами для дітей, що не входять до хрестоматії.
У книзі педагог знайде запитання й тести за змістом творів, що дозволяють обговорити й перевірити рівень розуміння та засвоєння прочитаного, різні види творчих завдань, вікторини, матеріали для пошукової роботи учнів. Крім того, посібник містить біографічні відомості про письменників, чиї твори вивчаються, цікавий фольклорний, природознавчий, народознавчий та історичний матеріал.
Призначений для вчителів початкової школи, студентів вищих навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас. в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас. належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Тамара Свір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Позакласне читання: Розробки уроків. 3 клас. - Тамара Свір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам