Книги » Новинки » Воно
Воно
Fb2

Книга Воно Стівен Кінг скачать fb2

Назва: Електронна книга Воно
ISBN: 9786171266070
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: IT
Кількість сторінок: 1344
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Воно fb2

Короткий зміст книги Воно - Стівен Кінг

Я зведу вас з розуму, а потім уб’ю…
Колись давно семеро підлітків лицем до лиця зіткнулися із невимовним Жахом — і змогли перемогти. Але багато років по тому істота, що не має імені, повертається, щоб помститися… Воно наче випірнуло з нічних кошмарів. Воно живиться страхом і ненавистю. Воно причаїлося всюди… Старі друзі мусять зустрітися з Ним і знову зазирнути у вічі справжньому жаху…
Стівен Кінг — шалено популярний американський письменник, і майже кожний його твір стає світовим бестселером. Його справедливо називають Королем жахів і Продавцем страхів — тому що мало хто вміє лякати так, як він. Кажуть, якось психіатри наполегливо рекомендували йому пройти курс лікування. «Навіщо? Я і так лікуюся. А потім продаю вам свої страхи», — з усмішкою відповів Кінг. На сторінці ви можете завантажити книгу Воно в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Воно належить до жанру Горор. Електронна книга автора Стівен Кінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Воно - Стівен Кінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
7 вересня 2024 12:00
"Воно" Стівена Кінга — це захоплюючий і жахливий роман, який майстерно поєднує елементи психологічного трилера і хорору. Кінг глибоко досліджує теми дружби, страху і втрат, створюючи незабутні образи персонажів та атмосферу містичного містечка. Ця книга залишає слід у душі читача, змушуючи замислитися про темряву, що ховається в кожному з нас.
Правовласникам