Книги » Новинки » Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини
Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини
Fb2

Книга Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини Світлана Вєтрова скачать fb2

Назва: Електронна книга Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини
ISBN: 978-966-672-341-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2009
Формат: Електронна

Скачать Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини fb2

Короткий зміст книги Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини - Світлана Вєтрова

У посібнику запропоновано програму педагогічних занять з батьками учнів початкових класів, створену творчою групою педагогів НВК «Гармонія» та апробовану у даному навчальному закладі протягом 2003–2007 pр. Окрім теоретичного обґрунтування проблеми педагогізації батьків, в ній розглянуті актуальні питання щодо формування морально-ціннісних взаємин з дітьми в сучасній українській родині та окреслені шляхи і засоби підвищення психолого-педагогічної культури батьків. Крім розробок занять, сценаріїв родинних свят, конспектів лекцій для батьків, батьківських зборів і психологічних тренінгів, посібник містить кілька корисних додатків.
Призначений для вчителів початкової школи, методистів та студентів вищих педагогічних навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Світлана Вєтрова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Батьки і початкова школа. Партнерство заради дитини - Світлана Вєтрова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
7 вересня 2024 23:55
Книга Світлани Вєтрової "Батьки і початкова школа: партнерство заради дитини" є цінним ресурсом для батьків і педагогів, які прагнуть створити ефективну співпрацю на благо дітей. Автор прояснює важливість взаєморозуміння та підтримки в навчальному процесі, наводячи практичні поради та приклади. Читається легко і залишає по собі багато корисних ідей для впровадження в повсякденне життя.
Правовласникам