Книги » Новинки » Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи
Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи
Fb2

Книга Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи Марина Куварзіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи
ISBN: 978–966–672–460–4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2010
Формат: Електронна

Скачать Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи fb2

Короткий зміст книги Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи - Марина Куварзіна

Видання містить розробки нестандартних уроків з англійської мови. Застосування ігрової форми роботи (конкурси, вікторини), різні способи перевірки знань (бесіда, розв’язування кросвордів і анаграм, робота з малюнками, письмові завдання) та використання різноманітного дидактичного матеріалу (картки, таблиці, постери, слайди, фотографії) зроблять уроки цікавими й захопливими. Запропоновані версії уроків допоможуть систематизувати й узагальнити знання учнів.
Для студентів факультетів іноземних мов, молодих вчителів, учителів-практиків. На сторінці ви можете завантажити книгу Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи належить до жанру Англійська. Електронна книга автора Марина Куварзіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Англійська мова. Нестандартні уроки. 1—4 класи - Марина Куварзіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
8 вересня 2024 00:00
Книга "Англійська мова. Нестандартні уроки" Марини Куварзіної є чудовим ресурсом для вчителів початкових класів. Її нестандартний підхід до навчання робить уроки цікавими і захоплюючими, що допомагає дітям легко засвоювати матеріал. Рекомендую всім, хто прагне урізноманітнити свої заняття!
Правовласникам