Книги » Новинки » Збірник задач з математики. 1—4 класи
Збірник задач з математики. 1—4 класи
Fb2

Книга Збірник задач з математики. 1—4 класи Лілія Сухарева скачать fb2

Назва: Електронна книга Збірник задач з математики. 1—4 класи
ISBN: 978-611-540-257-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2010
Формат: Електронна

Скачать Збірник задач з математики. 1—4 класи fb2

Короткий зміст книги Збірник задач з математики. 1—4 класи - Лілія Сухарева

Пропонований збірник задач з математики для 1–4 класів доводить, що наука може бути не лише корисною, але й цікавою. Задачі з казковими й ігровими, пізнавальними і виробничими сюжетами, віршовані задачі і задачі-жарти, вправи економічного й побутового характеру допоможуть молодшим школярам засвоїти нові терміни й поняття, опанувати арифметичні дії та правила їх запису, знайти логічні розв’язання пропонованих завдань і водночас сприятимуть розвитку нестандартного, творчого, новаторського мислення, вихованню самостійної, упевненої, відповідальної особистості.
Запропоновані в збірнику задачі відповідають вимогам чинної «Програми для середньої загальноосвітньої школи. 1–4 класи».
Призначений для вчителів, батьків, дітей і всіх, хто бажає перетворити вивчення математики на веселу пізнавальну гру. На сторінці ви можете завантажити книгу Збірник задач з математики. 1—4 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Збірник задач з математики. 1—4 класи належить до жанру Математика. Електронна книга автора Лілія Сухарева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Збірник задач з математики. 1—4 класи - Лілія Сухарева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
8 вересня 2024 00:11
Збірник задач з математики для 1—4 класів Лілії Сухаревої вражає своєю різноманітністю та доступністю матеріалу. Завдання представлені у цікавій формі, що стимулює дітей до навчання та розвитку логічного мислення. Рекомендую цей збірник як цінний ресурс для вчителів і батьків!
Правовласникам