Книги » Новинки » Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання
Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання
Fb2

Книга Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання Лілія Сухарева скачать fb2

Назва: Електронна книга Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання
ISBN: 978-966-672-928-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2009
Формат: Електронна

Скачать Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання fb2

Короткий зміст книги Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання - Лілія Сухарева

Розвиток логічного мислення дитини не просто одне із навчальних і розвивальних завдань курсів математики й логіки в 1—4 класах. Це життєва необхідність, яка супроводжує людину від дитинства до старості.
Завдяки даній книзі ви дізнаєтеся про особливості логічного мислення молодших школярів, про зв’язок математики й розвитку логічного мислення; ознайомитеся з видами логічних завдань і формами роботи з ними. За допомогою коментарів, указівок і відповідей ви зрозумієте, як у процесі спільної роботи з дитиною пояснити їй послідовність міркувань у ході розв'язання конкретних завдань посібника.
Книга призначена насамперед турботливим батькам, а також може бути корисною учителям початкових класів, вихователям груп подовженого дня, студентам педагогічних вузів. На сторінці ви можете завантажити книгу Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Лілія Сухарева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Як навчити вашу дитину розв'язувати логічні завдання - Лілія Сухарева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам