Книги » Новинки » Логічні ігри. 1–4 класи
Логічні ігри. 1–4 класи
Fb2

Книга Логічні ігри. 1–4 класи Лілія Сухарева скачать fb2

Назва: Електронна книга Логічні ігри. 1–4 класи
ISBN: 978-617-540-748-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Логічні ігри. 1–4 класи fb2

Короткий зміст книги Логічні ігри. 1–4 класи - Лілія Сухарева

Пропонований посібник містить практичні поради й зауваження щодо використання логічних ігор на уроках математики й логіки, на заняттях груп подовженого дня або математичного гуртка.
Автор пропонує логічні ігри, ігрові завдання, головоломки та ситуації для кожної вікової групи молодших школярів, а також пояснення, розв’язання й відповіді до них. Стислі коментарі дозволять учителеві зорієнтуватися, на якому етапі навчання або під час вивчення якої теми краще застосовувати ту чи іншу гру, які методичні цілі вона має і як краще її реалізувати.
Призначено для вчителів, вихователів груп подовженого дня, керівників математичних гуртків, студентів вищих навчальних педагогічних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Логічні ігри. 1–4 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Логічні ігри. 1–4 класи належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Лілія Сухарева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Логічні ігри. 1–4 класи - Лілія Сухарева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам