Книги » Новинки » Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів
Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів
Fb2

Книга Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів Н. Попова скачать fb2

Автор: Н. Попова
Назва: Електронна книга Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів
ISBN: 978-611-540-925-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2011
Формат: Електронна

Скачать Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів fb2

Короткий зміст книги Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів - Н. Попова

У хрестоматії містяться твори найвідоміших українських письменників і поетів, з якими буде цікаво ознайомитися дитині. Книга сприяє розширенню світогляду школярів, знайомить з життям українських письменників і поетів та деякими їхніми роботами, вчить бути свідомим читачем, який навчається аналізувати прочитане, вдосконалює свої читацькі навички. Хрестоматія допоможе учням початкової школи підготуватися до уроків з предмету «Я і Україна», українського читання, а вчителям і батькам організувати додаткове корисне читання дітей.
Призначено для учнів початкової школи, їхніх батьків та вчителів. На сторінці ви можете завантажити книгу Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів належить до жанру Література. Електронна книга автора Н. Попова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів - Н. Попова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
8 вересня 2024 02:55
Книга "Читаємо класиків. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів" Н. Попової є чудовим ресурсом для початкової школи, яка знайомить дітей із класичними творами української і світової літератури у доступному та цікавому форматі. Збірка текстів ілюструє важливі теми та цінності, що сприяє розвитку читацьких навичок та любові до літератури у молодших школярів. Рекомендую цю хрестоматію вчителям і батькам для використання в навчанні!
Правовласникам