Книги » Новинки » Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів
Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів
Fb2

Книга Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів Вікторія Мірошниченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів
ISBN: 978-611-540-928-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2011
Формат: Електронна

Скачать Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів fb2

Короткий зміст книги Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів - Вікторія Мірошниченко

У хрестоматії містяться твори відомих українських письменників і поетів, зразки усної народної творчості, з якими буде цікаво ознайомитися дитині. Книга сприяє розширенню світогляду школярів, знайомить з красою природи нашої країни, різноманітністю її рослинного і тваринного світу, чарівністю кожної пори року, вчить бути свідомим читачем, який навчається аналізувати прочитане, вдосконалює свої читацькі навички. Хрестоматія допоможе учням початкової школи підготуватися до уроків з предмету «Я і Україна», українського читання, а вчителям і батькам організувати додаткове корисне читання дітей.
Призначено для учнів початкової школи, їхніх батьків та вчителів. На сторінці ви можете завантажити книгу Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів належить до жанру Природознавтво. Довкілля. Електронна книга автора Вікторія Мірошниченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чарівний світ природи. Тематична хрестоматія для учнів 1–4 класів - Вікторія Мірошниченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
8 вересня 2024 03:00
Книга "Чарівний світ природи" Вікторії Мірошниченко - це чудовий ресурс для молодих читачів, який захоплює їх увагу захоплюючими історіями про природу. Яскраві ілюстрації та доступна мова роблять матеріал цікавим і зрозумілим для учнів 1-4 класів. Це ідеальне видання для формування любові до природи та пізнання навколишнього світу.
Правовласникам