Книги » Новинки » Українська мова. 1 клас. Розробки уроків
Українська мова. 1 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Українська мова. 1 клас. Розробки уроків Олена Кобзар скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська мова. 1 клас. Розробки уроків
ISBN: 978–617-09-0150-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 296
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Українська мова. 1 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Українська мова. 1 клас. Розробки уроків - Олена Кобзар

Посібник розроблено відповідно до нової (2011 р.) програми з української мови та її викладання у 1 класі шкіл із російською мовою навчання. Видання складено з урахуванням вікових особливостей 6-річних першокласників. Автор дібрав багатий дидактичний матеріал, який дозволить зробити уроки цікавими та змістовними, а також полегшить засвоєння дітьми другої мови.
Разом із підручником О. Н. Хорошковської, Г. І. Охоти «Українська мова: Усний курс» для 1 класу (К.: Освіта, 2012), зошитом з української мови для 1 класу «Буду мову я вивчати» (автор О. Г. Кобзар. — Х.: Ранок, 2012) посібник складає повний навчально-методичний комплект.
Призначений для вчителів початкових класів, студентів вищих навчальних педагогічних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Українська мова. 1 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська мова. 1 клас. Розробки уроків належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Олена Кобзар повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська мова. 1 клас. Розробки уроків - Олена Кобзар
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
8 вересня 2024 04:00
Книга "Українська мова. 1 клас. Розробки уроків" Олени Кобзар є чудовим посібником для вчителів початкових класів. Вона містить структуровані та зрозумілі матеріали, що допомагають зробити уроки цікавими і пізнавальними. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити свої уроки української мови!
Правовласникам