Книги » Новинки » Природознавство. 1 клас. Робочий зошит
Природознавство. 1 клас. Робочий зошит
Fb2

Книга Природознавство. 1 клас. Робочий зошит Тетяна Гильберг скачать fb2

Назва: Електронна книга Природознавство. 1 клас. Робочий зошит
ISBN: 978–617–09–0013–5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 48
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Природознавство. 1 клас. Робочий зошит fb2

Короткий зміст книги Природознавство. 1 клас. Робочий зошит - Тетяна Гильберг

Зошит створений до підручника «Природознавство» для 1 класу (автори Т. Г. Гільберг, Т. В. Сак) і відповідає навчальній програмі з природознавства для 1 класу, затвердженій Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України. Він містить різноманітні завдання з використанням малюнків, що сприятиме розвитку уявлення першокласників про навколишній світ.
Посібник призначений для організації роботи учнів 1-х класів на уроці. На сторінці ви можете завантажити книгу Природознавство. 1 клас. Робочий зошит в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Природознавство. 1 клас. Робочий зошит належить до жанру Природознавтво. Довкілля. Електронна книга автора Тетяна Гильберг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Природознавство. 1 клас. Робочий зошит - Тетяна Гильберг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
8 вересня 2024 06:44
Робочий зошит з природознавства для 1 класу від Тетяни Гильберг є чудовим інструментом для першокласників, який допомагає зрозуміти основи навколишнього світу через цікаві завдання та яскраві ілюстрації. Зошит сприяє розвитку логічного мислення та заохочує дітей до самостійного дослідження природи. Рекомендую його як корисний ресурс для навчання!
Правовласникам