Книги » Новинки » Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської
Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської
Fb2

Книга Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської Наталія Діптан скачать fb2

Назва: Електронна книга Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської
ISBN: 978-617-540-912-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської fb2

Короткий зміст книги Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської - Наталія Діптан

Робочий зошит призначений для учнів 1 класів загальноосвітніх навчальних закладів і відповідає чинній програмі (з урахуванням змін, затверджених наказом МОН України від 05.08.2016 № 948) з природознавства та підручнику І. В. Грущинської (К.: «Видавничий дім «Освіта»).
Різнорівневі завдання з використанням малюнків, схем сприятимуть розвитку мислення та мовлення першокласників, збагатять їхні уявлення про навколишній світ, навчать досліджувати під час екскурсій зміни в природі, виконувати цікаві практичні роботи, прості досліди, захищати проекти. Кольорова вкладка ознайомить учнів з рослинами та тваринами, занесеними до Червоної книги України, а також допоможе виконувати завдання зошита й дбайливо ставитися до природи.
Зошит є необхідним доповненням підручника і складає цілісний навчальний комплект для забезпечення вивчення курсу. На сторінці ви можете завантажити книгу Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської належить до жанру Природознавтво. Довкілля. Електронна книга автора Наталія Діптан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Природознавство. 1 клас. Робочий зошит до підручника І. В. Грущинської - Наталія Діптан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
8 вересня 2024 16:33
Робочий зошит з природознавства для 1 класу, створений Наталією Діптан у співпраці з І. В. Грущинською, є чудовим доповненням до підручника. Його яскраві ілюстрації та різноманітні завдання роблять навчання цікавішим і допомагають дітям легко засвоювати матеріал. Це корисний інструмент для розвитку цікавості до навколишнього світу у малечі.
Правовласникам