Книги » Новинки » А потім прийшов Цезар…
А потім прийшов Цезар…
Fb2

Книга А потім прийшов Цезар… Алекс Хавр скачать fb2

Назва: Електронна книга А потім прийшов Цезар…
ISBN: 978-617-09-4965-3
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать А потім прийшов Цезар… fb2

Короткий зміст книги А потім прийшов Цезар… - Алекс Хавр

Давній Рим… Залізна хода легіонів, довга низка богоподібних імператорів, наймогутніша держава минувшини… Звідки все це? Невже крихітному містечку, яке виникло у VIII ст. до н. е. на берегах Тибру, просто пощастило стати відправною точкою в розвитку всієї західної цивілізації?
«А потім прийшов Цезар…» — глибока, жива, насмішкувата і сповнена паралелей із нашою сучасністю оповідь про те, як Давній Рим, який колись вигнав царів, утратив республіканські цінності й знову опинився під владою імператорів. Автор книжки — відомий топ-блогер, учений і популяризатор науки, чиї статті регулярно друкуються на найбільш відвідуваних інтернетресурсах і в пресі. На сторінці ви можете завантажити книгу А потім прийшов Цезар… в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання А потім прийшов Цезар… належить до жанру Стародавні цивілізації. Первісне суспільство. Електронна книга автора Алекс Хавр повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу А потім прийшов Цезар… - Алекс Хавр
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
8 вересня 2024 11:44
Книга "А потім прийшов Цезар…" Алекса Хавра вражає своєю глибиною та оригінальністю. Автор майстерно поєднує історичні факти з вигаданими сюжетами, створюючи захоплюючу атмосферу. Читання цієї книги залишає сильне враження і спонукає до роздумів про владу і її наслідки.
Правовласникам