Книги » Новинки » Любов без віку
Любов без віку
Fb2

Книга Любов без віку Ольга Науменко скачать fb2

Назва: Електронна книга Любов без віку
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 52
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Любов без віку fb2

Короткий зміст книги Любов без віку - Ольга Науменко

До збірки «Любов без віку» увійшли оповідання: «День закоханих», «Силуети на піску», «Її Ідеал та Його Мрія», «Його Ідеал та Її Мрія (продовження)», «Далеко за 50». Це п’ять абсолютно різних історій кохання, які у черговий раз доводять, що любов можлива у будь-якому віці. У підлітків вона раптова та романтична, у молоді — шалена та пристрасна, у дорослих — міцна та щира. Любов завжди прекрасна, і не важливо, скільки вона триває — місяць або усе життя.
Збірка розрахована на широке коло читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Любов без віку в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Любов без віку належить до жанру Любовний роман. Електронна книга автора Ольга Науменко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Любов без віку - Ольга Науменко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
8 вересня 2024 14:00
"Любов без віку" Ольги Науменко вражає глибокою емоційною силою та теплом. Авторка майстерно передає складнощі людських стосунків, вкладаючи у свої слова справжнє розуміння любові, що не знає меж. Ця книга залишає по собі приємний післясмак і спонукає задуматися про справжні цінності в житті.
Правовласникам