Книги » Новинки » для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!»
для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!»
Fb2

Книга для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!» Світлана Сотникова, Ганна Гоголєва скачать fb2

Назва: для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!»
ISBN: 978-617-09-0419-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!» fb2

Короткий зміст книги для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!» - Світлана Сотникова, Ганна Гоголєва

Книга для вчителя є частиною навчально-методичного комплексу з німецької мови для 1 класу «Deutsch lernen ist super!» і зорієнтована на підручник та робочий зошит. Містить методичні рекомендації щодо використання матеріалу НМК та перебігу кожного етапу уроку при викладанні німецької мови як першої іноземної у загальноосвітніх навчальних закладах. Тут подано також ключі до вправ підручника та робочого зошита, тексти для аудіювання, дидактичні матеріали у додатках.
Для вчителів середніх загальноосвітніх навчальних закладів, методистів, студентів факультетів іноземних мов. На сторінці ви можете завантажити книгу для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!» в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!» належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Світлана Сотникова, Ганна Гоголєва повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу для вчителя. До підручника «Deutsch lernen ist super!» - Світлана Сотникова, Ганна Гоголєва
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
8 вересня 2024 16:44
Підручник «Deutsch lernen ist super!» від Світлани Сотникової та Ганни Гоголєвої вражає своєю доступністю та яскравими ілюстраціями, що роблять процес навчання німецької мови захоплюючим. Чітка структура матеріалу та інтерактивні завдання сприяють розвитку мовних навичок учнів, роблячи вивчення мови ефективним і приємним. Рекомендую цей підручник для використання в класі!
Правовласникам