Книги » Новинки » для вчителя (до підручника «Start Up»)
для вчителя (до підручника «Start Up»)
Fb2

Книга для вчителя (до підручника «Start Up») Ірина Доценко, Оксана Євчук скачать fb2

Назва: для вчителя (до підручника «Start Up»)
ISBN: 978-617-09-0346-4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 152
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать для вчителя (до підручника «Start Up») fb2

Короткий зміст книги для вчителя (до підручника «Start Up») - Ірина Доценко, Оксана Євчук

Книга для вчителя є частиною навчально-методичного комплексу з англійської мови для 1 класу «Start Up!» і зорієнтована на підручник, робочий зошит та комплект флеш-карток. Містить методичні рекомендації щодо використання матеріалу НМК та перебігу кожного етапу уроку під час викладання англійської мови у перших класах загальноосвітніх навчальних закладів за чинною програмою з іноземних мов Міністерства освіти і науки України. До видання входять також календарно-тематичне планування, додатки, роздавальний та наочний матеріал для використання на уроках.
Для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, методистів, студентів факультетів іноземних мов. На сторінці ви можете завантажити книгу для вчителя (до підручника «Start Up») в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання для вчителя (до підручника «Start Up») належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Ірина Доценко, Оксана Євчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу для вчителя (до підручника «Start Up») - Ірина Доценко, Оксана Євчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
8 вересня 2024 18:55
Підручник «Start Up» від Ірини Доценко та Оксани Євчук є надзвичайно корисним ресурсом для вчителів, адже він поєднує сучасні методики навчання з цікавими темами та інтерактивними завданнями. Книга сприяє розвитку мовних навичок учнів та їхньої креативності, а також стимулює обговорення актуальних питань. Рекомендується для використання на уроках англійської мови!
Правовласникам