Книги » Новинки » Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2
Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2
Fb2

Книга Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2 Антоніна Назаренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2
ISBN: 978-617-09-1952-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 32
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2 fb2

Короткий зміст книги Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2 - Антоніна Назаренко

Навчальний посібник «Зошит майбутнього першокласника» спрямований на підготовку дитини до шкільного життя у родині, групах дошкільних навчальних закладів, підготовчих групах при школах, у центрах розвитку дитини.
Посібник відповідає вимогам Базового компонента дошкільної освіти. Завдання враховують кращі теоретичні та методичні рекомендації, сприяють особистому розвитку дітей, дають можливість зробити заняття цікавими та змістовними. Робота з посібником сприятиме наданню обов’язкової дошкільної освіти всім дітям та забезпеченню однакових стартових можливостей для всіх майбутніх першокласників.
Призначено для батьків, вихователів, учителів початкових класів, студентів вищих навчальних закладів зі спеціальності «Дошкільне виховання» — усіх, хто займається підготовкою дитини 5—6 років до шкільного життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2 належить до жанру Підготовка до школи. Тести. Електронна книга автора Антоніна Назаренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зошит майбутнього першокласника. У 3 частинах. Частина 2 - Антоніна Назаренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
8 вересня 2024 19:22
Книга "Зошит майбутнього першокласника" під авторством Антоніни Назаренко є чудовим інструментом для підготовки дітей до школи. Яскраві ілюстрації та інтерактивні завдання роблять процес навчання захоплюючим і цікавим. Рекомендую всім батькам, які хочуть допомогти своїм малюкам легко увійти в світ знань!
Правовласникам