Книги » Новинки » Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка
Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка
Fb2

Книга Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка Антоніна Назаренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка
ISBN: 978–966–672–808–4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка fb2

Короткий зміст книги Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка - Антоніна Назаренко

Зошит складено відповідно до чинної програми (з урахуванням змін, затверджених Наказом МОН України від 05.08.2016 № 948) та підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка «Математика» для 1 класу.
Різноманітні завдання посібника сприятимуть подальшому розвитку математичних умінь і навичок учнів, їхнього логічного мислення. Зошит містить додаткові вправи, призначені для учнів, які оволоділи способом додавання і віднімання частинами з переходом через розряд.
Призначено для організації роботи учнів 1 класу на уроці та в позаурочний час. На сторінці ви можете завантажити книгу Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка належить до жанру Документи і методичні посібники для вихователя. Електронна книга автора Антоніна Назаренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Математика. 1 клас. Робочий зошит. До підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка - Антоніна Назаренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
8 вересня 2024 20:00
Робочий зошит з математики для 1 класу, написаний Антоніною Назаренко, є чудовим доповненням до підручника М. В. Богдановича та Г. П. Лишенка. Він містить різноманітні завдання, які допомагають дітям засвоїти основи математики у цікавій та доступній формі. Зошит сприяє розвитку логічного мислення та навичок самостійної роботи у молодших школярів.
Правовласникам