Книги » Новинки » Мої права. Довідник випускника й абітурієнта
Мої права. Довідник випускника й абітурієнта
Fb2

Книга Мої права. Довідник випускника й абітурієнта Єлизавета Цуканова, Юлія Жиглова скачать fb2

Назва: Електронна книга Мої права. Довідник випускника й абітурієнта
ISBN: 978-611-540-045-4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2009
Формат: Електронна

Скачать Мої права. Довідник випускника й абітурієнта fb2

Короткий зміст книги Мої права. Довідник випускника й абітурієнта - Єлизавета Цуканова, Юлія Жиглова

Довідник містить питання, що хвилюють випускників шкіл, абітурієнтів та їхніх батьків: як проходить зовнішнє незалежне оцінювання, вступ до ВНЗ, військова служба тощо, надаються поради щодо захисту прав у конкретних життєвих ситуаціях. Матеріали посібника можна використовувати на уроках правознавства, для позакласної роботи, на виховних годинах.
Призначений для учнів 11 класів, абітурієнтів, батьків, учителів правознавства, класних керівників. На сторінці ви можете завантажити книгу Мої права. Довідник випускника й абітурієнта в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мої права. Довідник випускника й абітурієнта належить до жанру Право. Електронна книга автора Єлизавета Цуканова, Юлія Жиглова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мої права. Довідник випускника й абітурієнта - Єлизавета Цуканова, Юлія Жиглова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
8 вересня 2024 23:33
Книга "Мої права. Довідник випускника й абітурієнта" від Єлизавети Цуканової та Юлії Жиглової є цінним ресурсом для молоді, яка прагне зрозуміти свої права та обов'язки в умовах сучасного суспільства. Легкий стиль викладу та практичні поради роблять її ідеальним помічником для випускників і абітурієнтів у складний період змін. Рекомендую всім, хто хоче бути обізнаним і впевненим у своїх правах!
Правовласникам