Книги » Новинки » Дизайн інтер'єра
Дизайн інтер'єра
Fb2

Книга Дизайн інтер'єра Юлія Ткаченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Дизайн інтер'єра
ISBN: 978-966-08-5148-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2010
Формат: Електронна

Скачать Дизайн інтер'єра fb2

Короткий зміст книги Дизайн інтер'єра - Юлія Ткаченко

Якщо ви мрієте розпочати ремонт, та жахаєтеся лише перспективи поринути в будівельний хаос, книга «Дизайн інтер’єра» саме для вас. Вона не тільки надихає — це неоціненний практичний порадник, що знайомить з азами і нюансами обробних робіт. Ви дізнаєтеся, як ощадливо і при цьому грамотно спланувати ремонт, як розширити і облаштувати приватний простір, подарувати старим меблям друге життя та багато іншого. Автор розповість про класичні інтер'єри і найсвіжіші тенденції у внутрішній обробці, дасть професійні поради щодо вибору екологічно чистих і звукоізолюючих матеріалів. Словом, розкладе все по поличках і зробить процес створення вашого унікального світу простим і зрозумілим. Адже ви гідні того, щоб жити в гарній оселі!
Книга розрахована на широке коло читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Дизайн інтер'єра в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дизайн інтер'єра належить до жанру Інтер'єр квартири, будинку. Електронна книга автора Юлія Ткаченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дизайн інтер'єра - Юлія Ткаченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
9 вересня 2024 02:44
Книга "Дизайн інтер'єра" Юлії Ткаченко вражає своїм детальним підходом до створення стильних і функціональних просторів. Авторка майстерно поєднує теорію з практичними порадами, що робить її ідеї доступними для широкої аудиторії. Це видання стане незамінним помічником для всіх, хто прагне перетворити свій дім на справжній витвір мистецтва.
Правовласникам