Книги » Новинки » Управлінські лайфхаки
Управлінські лайфхаки
Fb2

Книга Управлінські лайфхаки Ігор Чернешенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Управлінські лайфхаки
Мова: Українська
Видавництво: Брайт Букс
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Управлінські лайфхаки fb2

Короткий зміст книги Управлінські лайфхаки - Ігор Чернешенко

Використовуючи власний досвід, надбання клієнтів та власну практику консультанта, автор вирішив зібрати в одній книзі поради й ідеї, які зможуть допомогти керівникам-початківцям в управлінні компаніями. Це не шаблони, які необхідно наслідувати, а будівельний матеріал, використовуючи який ви зможете розробити власні проекти, утілити свої плани.
Управління – це поєднання технічних рішень і творчого підходу. Ця книга спрямує вас на прийняття правильних технічних рішень. Питання їх вибору, поєднання й утілення в життя – це ваша творчість, виявлення вашого характеру, знань і вмінь. Ця книга може озброїти вас інструментами, які зроблять вашу роботу більш успішною й легкою. На сторінці ви можете завантажити книгу Управлінські лайфхаки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Управлінські лайфхаки належить до жанру Керувальний менеджмент. Керування рішеннями. Електронна книга автора Ігор Чернешенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Управлінські лайфхаки - Ігор Чернешенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
13 вересня 2024 21:44
Книга "Управлінські лайфхаки" Ігоря Чернешенка вражає своєю практичною цінністю та зрозумілістю. Автор пропонує прості, але ефективні стратегії для покращення управлінських навичок, що надзвичайно корисно як для початківців, так і для досвідчених керівників. Рекомендую всім, хто прагне досягти успіху у своїй професійній діяльності!
Правовласникам