Книги » Новинки » Буковинські Маланки
Буковинські Маланки
Fb2

Книга Буковинські Маланки Ірина Пустиннікова скачать fb2

Назва: Електронна книга Буковинські Маланки
ISBN: 978-617-614-155-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 81
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Буковинські Маланки fb2

Короткий зміст книги Буковинські Маланки - Ірина Пустиннікова

Путівник «Буковинські Маланки» — це проект видавництва, в якому вперше подано маланкування як одну з найдавніших автентичних традицій Буковини та деяких інших регіонів Чернівецької області з акцентом на своєрідності святкування у різних районах, населених пунктах. Автор тексту Ірина Пустиннікова розповідає про маланкування, враховуючи етнокультурний, географічний, історичний контексти.
Путівник веде маршрутом найяскравіших «маланок» Буковини та її сусідів. Ви зможете помаланкувати разом з переберіями у Герцаївському, Новоселицькому районах і, звісно, з найвідомішими Красноїльською, Вашківецькою, Бесарабською маланками.
Фотографії авторства Ірини Пустиннікової та Максима Козменка, якими оформлене видання, передають неповторну, соковиту, колоритну атмосферу одного із найдревніших свят не лише на Буковині, а й в Європі.
Путівник «Буковинські Маланки» сприятиме розвитку туристичної галузі у регіоні, адже саме завдяки Маланці Чернівецька область упродовж різдвяно-новорічних свят може стати туристичною меккою і для українських, і для зарубіжних мандрівників. На сторінці ви можете завантажити книгу Буковинські Маланки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Буковинські Маланки належить до жанру Україна. Електронна книга автора Ірина Пустиннікова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Буковинські Маланки - Ірина Пустиннікова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам