Книги » Новинки » Нуар по-українськи
Нуар по-українськи
Fb2

Книга Нуар по-українськи Симор Гласенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Нуар по-українськи
ISBN: 978-617-614-179-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Нуар по-українськи fb2

Короткий зміст книги Нуар по-українськи - Симор Гласенко

Слідчий Олег Самчук отримує чергове завдання: відшукати зниклу жінку, слід якої губиться у Чернівцях. Однак у пошуках Оксани він відкриває щось лячне в собі. Пристрасть чи любов, усталене життя чи привабливість змін, убивство чи самопожертва — на такі питання мають знайти відповіді персонажі.
Кримінальна драма «Нуар по-українськи» — це другий роман Симора Гласенка, дослідника людських відносин та життєвих виборів. На сторінці ви можете завантажити книгу Нуар по-українськи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Нуар по-українськи належить до жанру Кримінальний трилер. Електронна книга автора Симор Гласенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Нуар по-українськи - Симор Гласенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
9 вересня 2024 06:11
"Нуар по-українськи" Симора Гласенка - це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи детективу та соціальної драми. Автор вміло створює атмосферу напруги, змушуючи читача зануритися в темний світ українського міста, де корупція та зрада стають невід'ємною частиною життя. Рекомендую всім любителям жанру, адже ця книга залишає глибокий слід у пам'яті.
Правовласникам